Ce fel de salpetru există?

Nitratul este un îngrășământ cu nitrați. Linia de produse Uralchem ​​include azotat de amoniu, potasiu și calciu.

Amoniac

Acesta este un îngrășământ cu azot foarte concentrat, în care principalul macroelement este conținut în forme de amoniu și nitrat în proporții egale.

Azotatul de amoniu este universal și potrivit pentru toate tipurile de sol și culturi. Poate fi folosit pentru aplicare individuală și adăugat la amestecurile de îngrășăminte. Granulele sunt complet solubile în apă. Produsul este potrivit pentru hrănirea de primăvară și vară.

Fracția de masă totală a azotului este de 34,4%. Ponderea acestui macroelement în formele de amoniu și nitrat este de 17,2%.

La cerere, azotatul de amoniu este tratat cu un agent antiaglomerant. În acest caz, se recomandă utilizarea produsului numai în teren deschis.

Se livreaza in cantitati mici de 500 si 1000 kg, in saci de 50 kg si vrac. Îngrășământul trebuie depozitat într-un depozit închis, ferit de umiditate și lumina directă a soarelui.Var-amoniac

Îngrășământ neutru din punct de vedere fiziologic, cel mai sigur pentru nutriția culturilor agricole dintre compușii concentrați de azot.

Produsul are următoarele avantaje:

— Nu afectează pH-ul solului.

— Conține 27% azot total. Ponderea formelor de amoniu și nitrat este de 13,5%.

— Carbonatul de calciu din compoziție are un efect pozitiv asupra dezvoltării sistemului radicular, oferind culturilor rezistență la dăunători și boli.

— Potrivit pentru toate tipurile de sol și plante.

— Poate fi folosit pentru aplicare directă și adăugat la amestecurile de îngrășăminte.

— Nu se aplică mărfurilor periculoase.

Granulele sunt albe cu o nuanță gri și nu se încurcă; se livrează în cantități mici de 500 și 1000 kg, precum și în vrac. Îngrășământul trebuie protejat de umiditate și razele ultraviolete directe.

 

Potasiu

Azotatul de potasiu este un îngrășământ de azot-potasiu cu un conținut ridicat de potasiu. Produsul este chimic pur și nu conține aditivi.

Potasiul afectează fotosinteza, procesele de oxidare și metabolismul carbohidraților. Macroelementul promovează retenția de apă în celule și menține rezistența pereților celulari. Cu o nutriție suficientă cu potasiu, culturile devin mai rezistente la condițiile meteorologice nefavorabile asociate cu schimbările de temperatură și perturbările regimului apei.

Azotat de potasiu este recomandat pentru utilizare în sol protejat. Cristalele se dizolvă bine în apă, astfel încât produsul este potrivit pentru fertirigare și hrănire foliară. Fracția de masă a reziduului insolubil nu depășește 0,01%.
Compoziția conține 46,2% potasiu în termeni de K2O și 13,7% azot total. Cristalele sunt albe cu o nuanță galben-gri.

Nitratul de potasiu este furnizat în pungi de polietilenă cu o greutate de 25 kg. Îngrășământul trebuie depozitat într-un depozit închis, ferit de umiditate și lumina soarelui.

Azotat de calciu sau azotat de calciu concentrat

Azotat de calciu concentrat solubil în apă de la Uralchem ​​​​conține 98% azotat de calciu, care este cu 25% mai mult decât analogii de pe piață.

Azotatul de calciu are un efect pozitiv asupra randamentului, face plantele rezistente la factorii de stres, îmbunătățește calitatea fructelor și prelungește perioada de valabilitate a acestora. Nutriția cu calciu este necesară pentru culturile agricole pe tot parcursul sezonului de vegetație. Îngrășământul este granular, deci este potrivit pentru aplicarea de bază în sol deschis pe soluri acide.

Produsul conține 17% azot total și 33% calciu. Conținutul formei de nitrat a acestui macroelement este de 16,7%, amoniu - 0,3%.

Îngrășământul este granule albe cu o nuanță galben-cenușie. Se dizolvă ușor și rapid în apă. Fracția de masă a reziduului insolubil nu depășește 0,1%.

Azotatul de calciu nu trebuie amestecat cu îngrășăminte care conțin sulfați și fosfați.

Produsul se livreaza in dimensiuni mici cu greutatea de 500 si 1000 kg, precum si in saci de polietilena de 25 kg. Granulele trebuie depozitate într-un loc ferit de umiditate și soare deschis.

Locație

Birou
str. Calea Basarabiei 18/1, Chișinău

Depozite
or. Iargara, str. Stefan Voda, 17A
or. Balti, str. Burebista, 17C
or. Cupcini, str. Renașterei, 1

 

Contactele noastre

+373 61 076 333 – Iargara

+373 69 922 746 – Balti

+373 69 031 121 – Kupchin

VANZARI@URALCHEM.MD

 

Partenerii noștri